CÉGÜNKRŐL

RÓLUNK

TRADÍCIÓ, DESIGN, INNOVÁCIÓ

Az 1991-ben létrejött vállalkozásból kialakult Duna belsőépítészet Kft. egy manufaktúra rendszerű asztalos üzem, amely a minőségi, egyedi és jól megtervezett asztalosipari belsőépítészetre, hajóépítésre, hajófelújításra szakosodott. Cégünk saját tulajdonú üzemben, képzett szakembergárdával és modern technológiával végzi tevékenységét Győrben. Vállalkozásunkban magas minőségi követelményeket állítottunk fel, amelyhez ellenőrzött beszerzésből származó, kiváló alapanyagokat használunk. Termékeinkben a hagyományok tisztelete mellett az esztétika igény és az innovatív gondolkodás egyaránt megjelenik.
2016-ban elérkezettnek láttuk az időt egy saját fejlesztésű hajó, valamint egyúttal egy új magyar márka, a DUNA HAJÓK létrehozására. A sok éves szakmai tapasztalatot és az ügyfeleink véleményét összegyúrva alakítottuk ki a koncepciónkat, amelynek eredménye a 2020-ban elkészült Duna 6.1 elektromos hajó lett. A fejlesztés során megfogalmazott jelszavak, a tradíció, design és innováció pedig cégünk filozófiájává váltak.
Cégünk 2022-ben partnerségre lépett a Magyar Suzuki Marine üzletágával. Az együttműködés eredményeként közös hajó - és hajómotor bemutatótermet nyitottunk Győrben. Vállalkozásunk hivatalos márkakereskedésként és szervizként hiánypótló szerepet tölt be a térségben.